Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام دوست عزیز وقت بخیر سوالتون خیلی کلی هستش و به فاکتور های مختلفی بستگی داره مثلا الان به ددلاین پاییز سال بعد خیلی از دانشگاه ها میرسین بعدشم که برای ویزا باید اقدام کنید
2021-10-09 16:29:00

Similar Question:
#برای ویزای تحصیلی

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

میشه همزمان برای ویزای تحصیلی و کاری اقدام کرد ؟ ینی ریجکتی یکیشون رو اون یکی تاثیر نمیذاره ؟
2021-09-04 13:07:00 #Saskatoon [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

همسرم بواسطه من که ویزای تحصیلی دارم، ویزای owp داره، و پسرم ویزیتوری الان همسرم می خواد برای ویزای تحصیلی اقدام کنه، در پر کردن فرم CAQ لازم به من و پسرمون هم اشاره کنه، چون ما الان ویزا داریم؟ برای گرفتن ویزا چیکار باید انجام بده؟ چطوری میشه ویزای OWP رو به تحصیلی تبدیل کرد؟ یا باید از اول برای تحصیلی اقدام کنه؟
2021-09-19 08:28:00 #Quebec City [برای گرفتن ویزا] مهاجرت

من تو سایت cic اکانت باز کردم برای ویزای تحصیلی و اوپن وورک پرمیت همراه برای همسرم، یه مشکلی که دارم اینه که مبلغی که برای پرداخت زده با احتساب بایو متریک ۵۷۵ دلاره، در واقع یه ۱۰۰ دلار برای ورک پرمیت زده یه ۱۵۵ دلار هم برای اوپن وورک پرمیت ۱۵۰ برای استادی پرمیت ۱۷۰ برای بایومتریک میخواستم بدونم یه وقت اشتباه نزده باشم ؟
2021-10-03 12:50:00 #Canada [برای ورک پرمیت] مهاجرت

با و عرض برای ویزای تحصیلی کانادا امکان ساپورت مالی از کشور امریکا وجود دارد آیا نشان دادن تمکن مالی توسط شخصی دیگر در امریکا امکان پذیر هست یا احتمال ریجکت شدن توسط افیسر هست ؟
2021-10-04 09:59:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] مهاجرت

، پيرو بحث بالا در خصوص مشكلی که لاتاری ممکنه برای ویزای تحصیلی ایجاد کنه میخواستم بپرسم قاعدتا برای کسانی که ویزای تحصیلی نمیخوان و اسکیل ورکر یا در برنامه های استانی هستن که ایجاد مشکل نمیکنه؟
2021-10-10 07:12:00 #Saskatoon [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

برای ویزای تحصیلی با پذیرش کالج توی بخش کلاینت اینفو حتما باید رزومه(cv) داشته باشیم؟ همون نکاتی که تو استادی پلن گفته شده کفایت نمیکنه؟
2021-10-12 17:13:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

من در منطقه ۲۲ تهران خونه دارم و اینجا ۹۹ درصد خونه ها سند وکالتی دارن چون برجها تفکیک نشده اند برای ویزای تحصیلی دخترم قابل ارائه هست؟
2021-10-13 18:55:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

من در شرکتی حدود ۱۱سال سابقه کار به صورت نوبتکار(شیفت) دارم.امور اداری شرکت تحت هیچ شرایطی راضی نشد که در نامه سابقه کارم عبارت تمام وقت یا میانگین ساعت هفتگی را قید کنه.سوالم این هست که گذاشتن پرینت ورود و خروج من در شرکت که توش جزئیات ورود و خروجم و نیز مجموع ساعت کاری در یک ماه مثلا برای ۳۱ روز مردادماه را نوشته با مهر و امضای شرکت،برای اثبات تمام وقت بودن اوکی هست؟ در همین مرداد ماه مثلا جمع کارکرد من۱۳۵ ساعت و جمع اضافه کار من ۱۰۵ ساعت هست.
2021-09-17 07:57:00 #Canada

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada

برای نشون دادن سوابق کار داخل ایران چه مدارکی باید ارایه بدیم؟ صرفا نامه کارفرما (شامل عنوان و شرح شغل، ساعات کار مدت استخدام و حقوق دریافتی) کفایت میکنه یا سوابق بیمه ترجمه شده رو هم باید ارائه کنیم؟ ممنون از راهنماییتون
2021-09-01 14:20:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک و دریافت تاییدیه باید منتظر ایمیل سفارت برای بایو بود یا همون موقع باید اقدام کرد؟
2021-10-21 16:50:00 #Canada